ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ AVGI: Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

Facebook
Twitter

Η κακοκαιρία “Avgi” έκανε το πέρασμά της από την Αττική, χωρίς, ωστόσο, να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το τσουχτερό κρύο, ενώ “έντυσε” κάποιες περιοχές στα λευκά.

Ειδικότερα, χιόνισε στα Βίλια, την Πεντέλη, την Πάρνηθα και την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Επίσης, το “έστρωσε” στην Εύβοια και σε περιοχές της Βοιωτίας.

Παρά την χιονόπτωση που σε αρκετές περιοχές ήταν ισχυρή, το οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοιχτό.

Κακοκαιρία “Avgi”: Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού, από το βράδυ της Τρίτης (30/01), τα φαινόμενα σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Αττική άρχισαν βαθμιαία να υποχωρούν, ενώ οι χιονοπτώσεις από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (31/01) θα εξασθενήσουν.

Ωστόσο, στην Κρήτη η βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων θα γίνει από το απόγευμα της Τετάρτης (31/01). Επίσης, την Τετάρτη (31/01) οι θυελλώδεις βοριάδες θα διατηρηθούν στο Αιγαίο αλλά από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια θα περιοριστούν στα 8 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη (01/02), ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με τους μετερεωλόγους, τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα έχουμε τις Αλκυονίδες Μέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top