Κακοκαιρία PETAR – Αχαΐα: Μήνυμα του 112

Facebook
Twitter

Ενεργοποιήθηκε το 112 στην Αχαΐα, εν όψει της κακοκαιρίας «Petar».

Η κακοκαιρία «Petar» αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το μεσημέρι του Σαββάτου (05.08.2023), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, υπογράμμισε ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας τίθεται σε ύψιστη εγρήγορση και τόνισε προς όλους τους συμμετέχοντες την ανάγκη πλήρους ετοιμότητας, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν εξαιτίας των επερχόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο κ. Κικίλιας ζήτησε να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν από τα φαινόμενα και στις οποίες έχουν προγραμματιστεί υπαίθριες εκδηλώσεις.

366092492 1358221421706124 3457986452109563601 n

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:

Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, το βόρειο Ιόνιο (κυρίως η περιοχή Κέρκυρας – Παξών), η Ήπειρος, βαθμιαία η δυτική Μακεδονία και η δυτική Στερεά και από αργά το απόγευμα η βορειοδυτική Πελοπόννησο, η δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη βορειοδυτική χώρα θα εξασθενήσουν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή