ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρίας συνέχεια και την άλλη εβδομάδα με χιόνια και κρύο! Δείτε την πρόβλεψη του Σ. Αρναούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)

καιρος θαλασσα
Μπορεί η κακοκαιρία των προηγούμενων ωρών να υποχωρεί, όμως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο Φεβρουάριος αναμένεται να μπει με περισσότερο κρύο, ενώ τα χιόνια θα «κατέβουν» σε ακόμη πιο χαμηλά υψόμετρα.

Το Σαββατοκύριακο (28-29/1) αναμένεται να έχει άστατο καιρό κυρίως στα πιο νότια τμήματα, όμως η κακοκαιρία αποχωρεί και τα χιόνια θα εντοπίζονται μόνο στα ορεινά της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας.

Δευτέρα και Τρίτη ο βοριάς θα είναι έντονος και η αίσθηση του κρύου έντονη, με μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή να «βγάζει» διάσπαρτα φαινόμενα, αλλά η νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να έρθει από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ιδιαίτερα το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο (3-4-5/2).

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου από τι 2 με 3 Φεβρουαρίου φαίνεται ότι θα έρθουν νέες κατεβασιές ακόμη πιο ψυχρού αέρα, οι οποίες θα ρίξουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή τη φορά χιόνια θα πέσουν και σε πεδινές περιοχές, δηλαδή πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με τις χιονοπτώσεις που είδαμε στην τελευταία κακοκαιρία.

You may also like

Comments are closed.