ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Kαλάβρυτα: Αυξημένες κρατήσεις λόγω 28ης Οκτωβρίου-“Κόφτης” στα έξοδα του τριημέρου

the scenic train station is one of the most interesting attractions of kalavryta 1
Κύμα επισκεπτών, με τη βοήθεια και του καιρού που παραμένει καλός, αναμένουν τα Καλάβρυτα γι’ αυτό το τριήμερο, Παρασκευή 28- Σάββατο 29-Κυριακή 30/10/2022 Οκτωβρίου λόγω της εθνικής εορτής.

Οι πρώτες κρατήσεις έχουν ήδη καλύψει σε ποσοστό πάνω από 80% τα διαθέσιμα καταλύματα ενώ λιγότερες κρατήσεις υπάρχουν για σήμερα Πέμπτη 27 και την Κυριακή 30 του μηνός.

«Τα εννέα στα δέκα δωμάτια που έχουμε κλείσει για το διήμερο κρατήθηκαν από τις αρχές Οκτωβρίου. Ο καλός καιρός και το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο στα ορεινά της Αχαΐας παραμένει σε καλή κατάσταση, αναμένεται να συνδράμουν ώστε να υπάρξει υψηλή επισκεψιμότητα και πληρότητες κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Ο κόσμος περιορίζεται σε δωμάτια που, στο σύνολο της διαμονής, δεν θα ξεπεράσουν τα 300 ευρώ για την οικογένεια και τα 500 για μεγαλύτερες παρέες σε μεγάλα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κώστα Δαφαλιά.

Υψηλή επισκεψιμότητα αλλά και «κόφτη» στα οικογενειακά έξοδα για την εστίαση κάτω από τα 100 ευρώ αναμένουν και τα καταστήματα εστίασης.

You may also like

Comments are closed.