ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλάβρυτα: «Εξαφανίστηκε» το Σκεπαστό από τις πινακίδες

skepasto tampela 4
Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και κοινοποίηση στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, απέστειλε η κοινοτική παράταξη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ.

Στην επιστολή, που την υπογράφουν οι Σύμβουλοι Κοινότητας Σκεπαστού, Μούσκας Στυλιανός του Κωνσταντίνου και Μπάλιος Ανδρέας του Νικολάου, επισημαίνεται ότι στη διασταύρωση Σκεπαστού, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αντικατάστασης πινακίδων, με τη νέα σήμανση να δείχνει μόνο τρεις κατευθύνσεις, ενώ για την τέταρτη, προς Σκεπαστό 1,5 km – Κερπινή 11m – Πλατανιώτισσα 12 km – Αίγιο 40 km , δεν τοποθετήθηκε καμία σήμανση.

skepasto tampela 1
Ζητούν την πλήρη αποκατάσταση της σήμανσης στη διασταύρωση Σκεπαστού.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Θέμα: Σήμανση διασταύρωσης Σκεπαστού

Κ. Περιφερειάρχα,

Στο χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων μηνών, στη διασταύρωση Σκεπαστού (σημείο ευθύνης σας), πραγματοποιήθηκαν εργασίες απομάκρυνσης όλων των παλαιών πινακίδων και τοποθέτησης νέων πινακίδων.
Η νέα σήμανση όπως διαπιστώθηκε όμως, αφορούσε μόνο τις τρεις κατευθύνσεις.
Για την τέταρτη κατεύθυνση, κλάδος “γ” της 22α Επαρχιακής Οδού
Προς Σκεπαστό 1,5 km – Κερπινή 11m – Πλατανιώτισσα 12 km – Αίγιο 40 km, καμία σήμανση.
Γιατί;
Δεν ήταν στις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής;
Δεν κρίθηκε απαραίτητο;
Ήταν απλά μια παράλειψη, έστω και οφθαλμοφανής;
Ευελπιστούμε σε πλήρη αποκατάσταση της σήμανσης στη διασταύρωση Σκεπαστού, αλλά και στο σημείο σύγκλησης του κλάδου “δ” της 22α Επαρχιακής Οδού με την Εθνική Οδό 31, ανάλογης αυτής που έχει τοποθετηθεί στο τέλος του βόρειου τμήματος του οικισμού μας.

Οι Σύμβουλοι Κοινότητας Σκεπαστού
Μούσκας Στυλιανός του Κωνσταντίνου
Μπάλιος Ανδρέας του Νικολάου

 

  • Το Politeianews.gr επικοινώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία και κάτοικο του Σκεπαστού, Αλέξη Καραμούζη, ο οποίος μας ανέπτυξε με λεπτομέρειες το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την πινακίδα, αφού ήταν ένας και από τους πρώτους που το εντόπισε.

skepasto tampela 5

skepasto tampela 3

You may also like

Comments are closed.