ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με καλούς οιωνούς για την φετινή φθινοπωρινή και χειµερινή τουριστική σεζόν

Facebook
Twitter
bggf

Με καλούς οιωνούς για την φετινή φθινοπωρινή και χειµερινή τουριστική σεζόν, άρχισε η ζήτηση χώρων διαµονής στα Καλάβρυτα, όπως προκύπτει από τα τελευταία καταγεγραµµένα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Κλάδου της περιοχής.

Για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου – και λόγω της 28ης Οκτωβρίου – ήδη οι πληρότητες σε Ξενοδοχεία και άλλα καταλύµατα είναι υψηλές, ενώ σιγά – σιγά για όλα τα Σαββατοκύριακα έχει αρχίσει να υπάρχει ζήτηση.

Το πλέον σηµαντικό είναι ότι ο ορεινός προορισµός αρχίζει να µαζεύει κόσµο, από όλη την Ελλάδα, για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ακόµα και µε µεγάλο ενδιαφέρον για κράτηση, από τώρα.

Στον αντίποδα, εκφράζεται, όµως, έντονος προβληµατισµό, αφού η εικόνα της πόλης των Καλαβρύτων δεν κατέστη δυνατόν να µεταβληθεί.

  • Η στάθµευση δεν επιλύθηκε κι αυτό σηµαίνει ταλαιπωρία, για τους χιλιάδες επισκέπτες, πιο πολύ όταν θα λειτουργήσει και το Χιονοδροµικό κέντρο.
  • Η εσωτερική οδοποιία, που µόνο αποκατεστηµένη δεν είναι, µε ανοίγµατα των δρόµων.
  • Η µη βελτίωση της τεχνικής κατάστασης του Οδοντωτού και η αποφυγή βλαβών, που δυσφηµούν την τουριστική ατραξιόν.
  • Η στασιµότητα στην Επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, η βελτίωση της οποίας έχει µείνει σε επίπεδο κυβερνητικών και πρωθυπουργικών υποσχέσεων.

«Η κατάσταση είναι σκέτη απογοήτευση»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή