Καλάβρυτα: Πάνω από 5.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο μέρες στο Χιονοδρομικό

Facebook
Twitter
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και όλα δείχνουν ότι ύστερα από μια μεγάλη αναστολή που κράτησε παραπάνω από έναν χρόνο και έβγαλε το κέντρο από την τροχιά ανάπτυξης που είχε, πλέον ξαναμπαίνει στην ίδια γραμμή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το Σαββατοκύριακο, τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του κέντρου, η προσέλευση του κόσμου έφτασε τις 5.000 και αυτό παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές αφού το κύμα της “Κάρμεν” έφερε χιονόπτωση και έκανε κρύο.

Όμως με τον κατάλληλο συντονισμό των ανθρώπων του Χιονοδρομικού σε συνεργασία με τους υπάλληλους του Δήμου Καλαβρύτων, οι δρόμοι που οδηγούσαν προς το κέντρο, παρά τη συνεχόμενη χιονόπτωση, παρέμειναν καθαροί και δεν έκλεισαν.

Όπως όπως δείχνουν η φετινή χρονιά θα είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες σε σεζόν αφού ήδη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του όλες οι πίστες του Χιονοδρομικού, ακόμα και αυτή της Στύγας, είναι ανοικτές και δέχονται κόσμο.

Το άνοιγμα του Χιονοδρομικού έφερε μία ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα Καλάβρυτα, με το κέντρο να αποδεικνύει ότι είναι ένα βαρόμετρο για τον τουρισμό της πόλης και την κίνηση της αγοράς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων των Καλαβρύτων θα παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στις κρατήσεις στα καταλύματα κατά τη διάρκεια των ημερών εκείνων που μεσολαβούν ανάμεσα στις γιορτές, αλλά και τον μήνα του Ιανουαρίου που οι πίστες αναμένεται να έχουν ακόμα πιο πυκνό χιόνι.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top