ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

ert kapoutzidis
Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, η εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη «Ο Δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas».

Η εκπομπή επικεντρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, θα μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, που όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πλαίσιο της εκπομπής, θα δοκιμάζει το άθλημα – αγώνισμα των μελών της Team Hellas, για να διαπιστώνει κάθε φορά, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, στην πρώτη εκπομπή θα είναι η πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη, ενώ την Κυριακή 28 Μαρτίου ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντάει στην Καρδίτσα την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

kapoutzidis2

You may also like

Comments are closed.