ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων κατά Αν. Κανελλόπουλου – Τον χαρακτηρίζουν “Αχυράνθρωπο” του Κασιδιάρη

Facebook
Twitter

 

Καταπέλτης ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων με φόντο το κόμμα Κασιδιάρη και την εμπλοκή του Αχαιού στην καταγωγή πρώη αντι-Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, τον οποίο μάλιστα αποκαλούν τα στελέχη, ως “Αχυράνθρωπο” του Κασιδιάρη.

 

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την ανακοίνωση:

Καλάβρυτα 04//04/2023

Ο.Μ Καλαβρύτων

Η υποψηφιότητα του Α. Κανελλόπουλου, που μάλιστα κατάγεται από τη Κέρτεζη Καλαβρύτων, πρώην αντι-Εισαγγελέα του Α.Π, αχυράνθρωπου του Κασιδιάρη, ενός εγκληματία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αποφάσισε να αναλάβει στο Νεοναζιστικό μόρφωμα, αποτελούν ντροπή για τα Καλάβρυτα και προσβολή για κάθε Καλαβρυτινό που θυμάται και τιμά τους νεκρούς τους οποίους άφησε πίσω του ο ναζισμός στο τόπο μας.

Δεν υπάρχει καμία οικογένεια στα Καλάβρυτα που να μην βίωσε το θάνατο που σκόρπισε ο φασισμός εκείνον το Δεκέμβρη του ’43. Κι όμως, κάποιοι ξεχνούν! Ή απλά υποκρίνονται. Ο Εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία είναι εξάλλου το τελευταίο προπύργιο των πολιτικών απατεώνων. O δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος των Καλαβρύτων όμως δεν ξεχνά την ιστορία του και υπενθυμίζει : στα Καλάβρυτα είστε ανεπιθύμητοι.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top