ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ – Όλες οι λεπτομέρειες

εκλογες κιναλ
Οι εσωκομματικές κάλπες του ΚΙΝΑΛ θα στηθούν κανονικά στις 5 Δεκεμβρίου και, εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος, στις 12 Δεκεμβρίου. Οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και τους συνεργάτες της κ. Γεννηματά βρίσκονται σε εξέλιξη και φαίνεται να διαμορφώνουν ως κοινό τόπο τη συνέχιση της διαδικασίας, όπως ζήτησε η Φώφη Γεννηματά με τη δήλωσή της.

Επιπλέον, τίποτα δεν αλλάζει και για την προθεσμία που έθεσε η αρμόδια Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) για να κατατεθούν οι 5.000 υπογραφές που απαιτούνται για να ανακηρυχθούν οι τρεις εναπομείναντες υποψήφιοι (Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Χ. Καστανίδης).

Την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, το απόγευμα η Επιτροπή αναμένεται να συνέλθει για να ελέγξει δειγματοληπτικά αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό του ΚΙΝΑΛ.

Παρά τις φήμες για το αντίθετο, δεν φαίνεται να προκύπτει νέα υποψηφιότητα μετά την απόσυρση της κ. Γεννηματά, από τα στελέχη που την υποστήριξαν, παρά το ότι εκφράστηκαν σκέψεις για υποψηφιότητα του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Πάντως, αν την τελευταία στιγμή κατατεθεί κάποια αξιόπιστη υποψηφιότητα, η Επιτροπή πρόκειται να δώσει λίγες μέρες περιθώριο για να κατατεθούν οι απαραίτητες υπογραφές.

Η εξέλιξη με την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά, έχει οδηγήσει τους υποψηφίους σε προσωρινή ολιγοήμερη αναβολή των προεκλογικών τους δραστηριοτήτων, ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά.

You may also like

Comments are closed.