ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Καπραβέλος: Δεν βλέπω να περνάμε καλά Χριστούγεννα – Θα θρηνήσουμε πολλά θύματα

1 A Cr 6
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **
Τις δικές του προβλέψεις για τον κορονοϊό έκανε το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV.

«Το βλέπαμε από το καλοκαίρι ότι η πανδημία είναι πιο επιθετική. Η Θεσσαλονίκη έχει γονατίσει. Δεν έχουμε που να βάλουμε τους ασθενείς. Υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Δεν αντέχουμε. Οι δυνατότητες μας είναι συγκεκριμένες. Όλα τα δοκιμάσαμε», είπε για την κατάσταση ο κ. Καπραβέλος.

 

Οι προβλέψεις για τα Χριστούγεννα

 

Σημείωσε πως στο νοσοκομείο φτάνουν γιατροί από την Κρήτη για να βοηθήσουν και εκτίμησε πως η χώρα ακολουθεί λάθος στρατηγική. «Θέλει αυστηροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των περιορισμών. Όσο δεν παίρνουμε μέτρα τόσο θα θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα θρηνήσουμε πολλά θύματα. Δεν βλέπω να περνάμε καλά Χριστούγεννα», πρόσθεσε.

You may also like

Comments are closed.

kopilasia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης αθλήτριας κωπηλασίας

Σοκάρει η νέα καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης αθλήτριας της κωπηλασίας από προπονητή, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη μαθήτρια, υπέβαλε μαζί με τους γονείς ...