ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Σήμερα η συνάντηση ΚΕΔΗΠ – Καρναβαλικών Πληρωμάτων στο Παμπελοποννησιακό

Facebook
Twitter
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας” καλεί… τα Καρναβαλικά Πληρώματα. Σήμερα, Δευτέρα, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, με θέμα συζήτησης: Λειτουργία χώρου προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού στα Παλαιά Σφαγεία”.

Πρόκειται για μία, από τις εδώ και καιρό εξαγγελθείσες ενέργειες της ΚΕΔΗΠ, που αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση ενός πλαισίου λειτουργίας που εντάσσει δυναμικά στον διάλογο και στην διαμόρφωση αποφάσεων, τους “πρωταγωνιστές” του μεγάλου πολιτιστικού θεσμού, τους ίδιους τους Καρναβαλιστές.

Έτσι, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση “Καρναβάλι Πάτρας” απηύθυνε πρόσκληση στα Καρναβαλικά Πληρώματα, ώστε σήμερα να δώσουν το “παρών” στη συνάντηση που θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της πόλης, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, που όπως έχουμε ξαναγράψει, θα “χτυπά” η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Εισηγητής θα είναι ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Κώστας Πελετίδης.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους, με παρεμβάσεις προφορικά ή εγγράφως. Θα κρατηθούν πρακτικά της όλης συνάντησης.

Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί οι επόμενες τρεις συναντήσεις της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, με τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθούν:

  • Πέμπτη 3-6-2021, με θέμα «Στέγαση πληρωμάτων Πατρινού Καρναβαλιού»
  • Πέμπτη 10-6-2021 και Πέμπτη 17-6-2021, με θέμα τον σχεδιασμό των καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2022.

ΣΗΜ: Εννοείται ότι στην πρόσκληση που έγινε, επισημαίνονται όλες οι υποχρεώσεις των ατόμων που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση και αφορούν στη λήψη των απαραίτητων και προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων (θερμομέτρηση, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top