ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κάρολος σε Σακελλαροπούλου: Οδυνηρό να σκέφτομαι τον πόνο που υπομένει η Ελλάδα

Facebook
Twitter
Ο πρίγκιπας Κάρολος απηύθυνε επιστολή προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω της οποίας δηλώνει σοκαρισμένος από το δράμα που πέρασε η χώρα μας με τις φωτιές.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης από ξένους ηγέτες, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

Η επιστολή του πρίγκιπα Καρόλου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δηλώνουν συγκλονισμένοι από την  καταστροφή. Στην επιστολή του επαναλαμβάνει πως συνδέεται βαθιά με την Ελλάδα και ότι του είναι «οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που εσείς και η όμορφη χώρα σας πρέπει να υπομείνετε. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές».

Ο Πρίγκιπας Κάρολος υπογραμμίζει την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, πριν πληγούμε από ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top