ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΕΙΑ

Τελικά, θα ‘ρθει ή όχι, ο Στ. Κασσελάκης στην Πάτρα; Τίποτα επίσημο δεν υπάρχει ακόμα

Kasselakis 2 5 696x464 1

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Τελικά, θα έρθει ή δεν θα έρθει, ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πάτρα, την Πέμπτη, για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

Προ ημερών δημοσιεύτηκε από πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, ως δεδομένο, ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφθεί την Πάτρα. Όμως το ρεπορτάζ της “Πολιτείας” “λέει” άλλα…

Πρώτα απ’ όλα, για την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άρα, κανονικά δεν θα πρέπει να λείπει ο Πρόεδρος, και μάλιστα όταν θα είναι η πρώτη συνεδρίαση αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του αρχηγού.

Δεύτερον, μέχρι ώρας δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ επίσημη ενημέρωση προς την τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στην Αχαΐα, να αναμένουν κάθοδο Κασσελάκη στην Πάτρα.

Και τέλος, προ ημερών λέγονταν και γράφονταν πολλά για κάθοδο του κου Κασσελάκη στο Αγρίνιο, στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου του κου Καρπέτα στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας. Όμως τελικά ο κ. Κασσελάκης δεν πήγε. Ήταν στις Σπέτσες για weekend.

 

 

You may also like

Comments are closed.