Κασσελάκης: Βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Άρτας – «Δείχνει πόσο με φοβάται», είπε η Γεροβασίλη

Facebook
Twitter
xtjhbgxzkk66eead291edd3

Στην Άρτα βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελακης και την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εκείνος κάνει βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Η είδηση προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού Άρτας Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ερωτώμενη για την κίνηση Κασελάκη απάντησε: «Στην Άρτα ο Κασσελακης κανει βόλτα στους κεντρικούς δρόμους».

Η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου.

Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι», έγραψε η Όλγα Γεροβασίλη στο Facebook.

Ο Κασσελάκης στην Αρτα

Η περιοδεία Κασσελάκη ξεκίνησε από την Άρτα και αναμένεται να επισκεφτεί και άλλες περιοχές.

 Τον συνόδευε η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, 24 χρόνια εκλεγμένη στην αυτοδιοίκηση στις θέσεις του αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,αντιπροέδρου του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, υποψήφια δήμαρχος Άρτας το 2019, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, καθηγήτρια Γαλλικών, γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΠΟΠΕΚ).

 Στην τοπική κοινωνία της Άρτας είναι γνωστό ότι η Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Όλγα Γεροβασίλη. Η μεταξύ τους διένεξη ξέσπασε το βράδυ του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2019. Τότε μάλιστα η νομαρχιακή επιτροπή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διαχώριζε τη θέση του από την τότε υποψήφια δήμαρχο, καταγγέλοντας «συμπεριφορές και πράξεις, που δεν αρμόζουν στο ήθος και στις αξίες της Αριστεράς».

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top