ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στη Λύκωνος για ένα πακέτο φακές!

super market
Απίστευτο περιστατικό στην οδό Παναχαϊκού, (στο ύψος της Λύκωνος), το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Ένας ηλικιωμένος βγήκε από σούπερ μάρκετ της περιοχής καταδιωκόμενος από γυναίκα υπάλληλο η οποία τον ακινητοποίησε δεκάδες μέτρα πιο μακριά καταφέρνοντάς του κεφαλοκλείδωμα!

Αφορμή στάθηκε η υποψία της ότι ο ηλικιωμένος είχε… κλέψει προϊόντα από το κατάστημα. Ο άνδρας προσπαθούσε μάταια να ξεφύγει από τα χέρια της και η εργαζόμενη του φώναζε και τον τραβολογούσε με τα χέρια της ανοίγοντας του το μπουφάν και αποδεικνύοντας πως ο ηλικιωμένος είχε όντως κλέψει… δύο πακέτα ρύζι και ένα πακέτο φακές!

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η υπάλληλος δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από κατοίκους που στο μεταξύ άκουσαν τη φασαρία και βγήκαν στα μπαλκόνια. Αντικρίζοντας τον ηλικιωμένο να πασχίζει να ξεφύγει από τα χέρια της, να ζητάει συγγνώμη και να επικαλείται ότι δεν είχε χρήματα για να… φέρει φαγητό στο σπίτι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γείτονες τελικά στράφηκαν κατά της υπαλλήλου και όχι του ηλικιωμένου. Λέγοντάς της μάλιστα ότι δεν δικαιούται εκτός του καταστήματος να ασκεί βία και να κάνει σωματική έρευνα, παρά μόνο να καλέσει την Aστυνομία δίνοντας την περιγραφή του υπόπτου. Ωστόσο η ίδια επέμεινε στη δική της τακτική παίρνοντας πίσω τα δύο πακέτα ρύζι και το ένα πακέτο φακές. Και ελευθερώνοντας τον ηλικιωμένο ο οποίος έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Το περιστατικό ωστόσο έρχεται να μας θυμίσει κάτι από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. Του 2009 όταν άνθρωποι κάθε ηλικίας άρχισαν να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε το εν λόγω περιστατικό να μην είναι ένας κακός οιωνός για ό,τι έρχεται στο άμεσο μέλλον.

You may also like

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...

Comments are closed.