ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. – Νέος εκβιασμός με ροζ βίντεο σε βάρος διαζευγμένης στην Πάτρα

00 598 355 598 355 1
Πραγματικό δράμα για μία διαζευγμένη γυναίκα καθώς ο πρώην σύντροφός της την εκβιάζει με ερωτικά βίντεο. Η γυναίκα αναγκάστηκε να μεταβεί στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το γεγονός, καθώς ο αδίστακτος άνδρας την απειλούσε μετά τον χωρισμό τους πως θα έδειχνε τα βίντεο… ακόμη και στα παιδιά της!

Δεν γνωρίζουμε αν ο εκβιασμός γινόταν ακόμη και για οικονομικά κίνητρα καθώς η γυναίκα είναι ευκατάστατη! Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα και στο ερωτικό τους παιγνίδι «τραβήχτηκαν» και κάποια βίντεο. Όπως κάνουν αρκετά ζευγάρια για «προσωπική χρήση»!

Όμως ο άνδρας φαίνεται πως είχε διαφορετικές βλέψεις! Έτσι όταν το ζευγάρι χώρισε άρχισε τους εκβιασμούς. Η γυναίκα αρχικά δεν πίστευε αυτό που άκουσε, όμως ο άνδρας φαινόταν αποφασισμένος να συνεχίσει. Μετά από πολλές προσπάθειες και συζητήσεις που έκανε μαζί του και αφού κατάλαβε πως ο «τύπος»… δεν «παίζει» αποφάσισε να «δράσει».

Πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου της οδού Ερμού και κατήγγειλε όλα όσα της συνέβαιναν. Η Αστυνομία έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, και προφανώς ο εκβιασμός δεν θα συνεχιστεί. Η γυναίκα προς το παρόν έχει ηρεμήσει, ωστόσο η ανησυχία της σε σχέση με τα βίντεο εξακολουθεί να υφίσταται.

Βέβαια πλέον σε περίπτωση που δημοσιοποιηθούν, ο εκβιαστής θα πέσει στα χέρια των αστυνομικών και θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες. Πάντως μήνυση δεν έχει κάνει προς το παρόν και περιορίστηκε στις συστάσεις!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.