ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος να ψάχνεις τη νέα Ελένη Μενεγάκη

Facebook
Twitter
gkagkaki

Σε παρουσίαση βιβλίου βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου, όπου και έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «Tv Queen», στο οποίο συμμετείχε, και τόνισε πως είναι μεγάλο λάθος να αναζητά κανείς «τη νέα Ελένη Μενεγάκη».

Για το πρόωρο τέλος του ριάλιτι, «Tv Queen», η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε: «Για εμένα ήταν μία εξαιρετική συνεργασία. Πέρασα εξαιρετικά, πάρα πολύ καλά. Το έκανα πολύ συνειδητά με πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Προέκυψε αυτό που ήθελα να προκύψει. Θα ήθελα να διαρκέσει παραπάνω. Εγώ θεωρώ ότι ό,τι ήταν να φανεί φάνηκε. Οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε».

Πάνω στο ριάλιτι, πρόσθεσε: «Το Tv Queen δεν ευνοήθηκε γενικά. Όχι μόνο από τις συνθήκες αλλά και από την αυτοπεριγραφή του. Δηλαδή φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε ένα hard-core ριάλιτι με 16 γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα – και ακραία πράγματα – για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν επετεύχθη και αν με ρωτάς εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνουμε νωρίτερα και δεν είδα αυτά που κάποιοι φαντάζονταν να δουν».

Για το αν ταίριαξε το συγκεκριμένο πρότζεκτ στην Ιωάννα Μαλέσκου, που το παρουσίασε, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Πιστεύω ότι της φάνηκε αρκετά, μετά από τα 3 πρώτα live. Δηλαδή, είναι τελείως διαφορετικό να παρουσιάζεις μια πρωινή εκπομπή και τελείως διαφορετικό να παρουσιάζεις ένα σόου – το λέω γιατί έτυχε να το κάνω και εγώ πριν κάποια χρόνια στην Κύπρο – εγώ την είδα να λύνεται πια αν όχι στο τελευταίο, στο προτελευταίο. Θεωρώ ότι αυτά τα προγράμματα, είτε συμφωνούμε είτε δεν συμφωνούμε, είναι βραδείας καύσεως, δεν είναι ταχείας, άρα πρέπει ιδανικά να τα κάνουμε όταν έχουμε μπροστά μας μεγάλο χρονικό διάστημα».

Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία αποκάλυψε ότι κάποιοι την έφεραν στην Αθήνα για να γίνει «η νέα Μενεγάκη», η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε: «Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη και δεν υπάρχει χειρότερο, αφελέστερο, μεγαλύτερο λάθος. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει να αντικαταστήσει κανέναν. Ούτε εγώ το ήξερα στο παρελθόν και είναι πολύ αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον. Το λέω με βεβαιότητα, το έχω κάνει».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top