ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κατέθεσαν 7 αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη

Facebook
Twitter
Για τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης κατέθεσαν 7 αστυνομικοί, ενώ 9 είναι συνολικά αυτοί που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις εικόνες της απρόκλητης αστυνομικής βίας.

Ρεπορτάζ του OPEN αναφέρει ότι οι επτά από αυτούς έχουν ήδη στείλει το απολογητικό τους υπόμνημα, στο οποίο περιγράφουν τι συνέβη στην πλατεία.

Σημειώνεται ότι θα κληθούν από τον υποστράτηγο της αστυνομίας, που έχει αναλάβει την ΕΔΕ, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και πολίτες-μάρτυρες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Η αστυνομία αντέδρασε με βία. Άρχισε να ξυλοκοπάει τον ένα. Θα το δείτε στο βίντεο. Είναι τρομακτικό αυτό που γίνεται. Με πτυσσόμενο γκλοπ αστυνομικός χτυπάει έναν νεαρό ο οποίος απλά τους είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.

Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και θα δείτε επίσης στα βίντεο ότι με το κλοπ αστυνομικός χτυπάει έναν νεαρό ο οποίος απλά του είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Αμέσως οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και θα δείτε επίσης ότι οι πάνω στην πλατεία μαζεύτηκαν 50 αστυνομικοί. 25 μηχανάκια δικάβαλα. Ξεκίνησε ένα κρεσέντο βίας. Τρέξανε, φοβήθηκε ο κόσμος. Κάποιοι πήγαν στο άλσος τους ακολούθησαν και μέσα στο άλσος άρχισαν να κάνουν μανιωδώς γύρω γύρω με τις μηχανές να κυνηγάνε τον κόσμο. Κοπανήσανε και άλλους και στο τέλος μαζέψανε 9 ανθρώπους και τους έχουν πάει στη ΓΑΔΑ».

Ενώ πρόσθεσε: «Αυτό συνέβη στη πλατεία στης Νέας Σμύρνης. Ξαμολήθηκαν εδώ να περάσει στον κόσμο μια τρομοκρατία άνευ προηγουμένου και αυτό έχει οδηγήσει σε αυτό που βλέπετε τώρα όλος ο κόσμος έχει μαζευτεί. Αυτό που φαίνεται είναι ότι είναι μια επιλογή τρομοκράτησης των ανθρώπων είτε υπάρχει λόγος είτε δεν υπάρχει λόγος».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top