ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε υπόμνημα η Πισπιρίγκου! «Ανατρέπει» την κατηγορία για τα σημάδια στην Ίριδα

patra irida daskalaki 873x432.jpg
H Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου το υπόμνημα στις 6 το απόγεμα της Τετάρτης. Αρνείται κάθε κατηγορία για τους θανάτους των τριών παιδιών της και δηλώνει πως ούτε κατά διάνοια είχε περάσει ποτέ από την σκέψη της κάτι τέτοιο.

Αφηγείται με όλες τις λεπτομέρειες την πορεία της υγείας των παιδιών αλλά και την οικογενειακή της ζωή από την 14 Απριλίου 2019 μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2022 που «έφυγε» η Τζωρτζίνα.

Το υπόμνημα περιλαμβάνει καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από όπου νοσηλεύθηκαν τα παιδιά αλλά και έναν απίστευτο αριθμό φωτογραφιών των παιδιών προκειμένου να αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπά τους. Γράφει ακόμη ότι τα σημάδια όταν μεταφέρθηκε η Ίριδα δεν υπήρχαν στο πρόσωπό της. Επικαλείται δε τις καταθέσεις τραυματιοφορέων οι οποίοι δήλωσαν ότι τα σημάδια έγιναν είτε από τους ίδιους όσο έκαναν ΚΑΡΠΑ στο βρέφος, είτε στο Νοσοκομείο από γιατρούς. Επίσης στο υπόμνημα υπάρχουν και πραγματογνωμοσύνες δικών της τεχνικών συμβούλων.

You may also like

Comments are closed.