Καταγγελία στην “Πολιτεία”: “Ντροπή να κάνουμε παζάρια με τους ρομά για να πάρουμε πίσω τις περιουσίες μας

Facebook
Twitter
Μας έγραψε αναγνώστης της «Πολιτείας»:

«Φίλη μου αδελφική δασκάλα σε σχολείο κάνει κάθε μέρα τόσα χιλιόμετρα για να ασκήσει το λειτούργημα του δασκάλου, σε έναν δρόμο τραγικό και απαράδεκτο που έχει κοστίσει ζωές και αφήνει το αυτοκίνητο της δίπλα στο σχολείο να δουλέψει και ρομά της κλέβουν εξαρτήματα. Έγινε την περασμένη εβδομάδα, πήγε ο αδελφός της και έψαξε μόνος του στην αποικία των ρομά γιατί η αστυνομία δεν μπορεί να μπει εκεί μέσα και τώρα θα καταθέσουν μήνυση, για να επέμβει εισαγγελέας.

Ντροπή και αίσχος να φοβόμαστε για τις περιουσίες μας και να πρέπει να κάνουμε παζάρια με τους ρομά για να τα πάρουμε πίσω. Και να μην μπορεί να πάει στη δουλειά της η κοπέλα και να παίρνει κάθε μέρα λεωφορείο τώρα γιατί φοβάται μην της το κλέψουν και ολόκληρο»!

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο αναγνώστης μας έχει απόλυτο δίκιο. Η εγκληματικότητα σε αυτές τις περιοχές έχει αυξηθεί! Και όσο και αν ακούγεται ρατσιστικό, αυτή είναι η αλήθεια και επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία.

Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις, δράστες είναι ρομά. Η οικονομική κρίση αλλά και η πανδημία έχουν συντελέσει στο να αυξηθεί η παραβατικότητα στους ρομά και στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας. Όπως φυσικά και στην Πάτρα.

Φλαμής Κωνσταντίνος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top