ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση

Facebook
Twitter

 

Για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ και τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, ο Ηλείος βουλευτής δήλωσε:

To ΠΑΣΟΚ πολύ πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον κ. Μητσοτάκη.

Αυτό το επανέλαβε εχθές, εμφατικά, ο πρόεδρος μας, αφού οι δρόμοι του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι ασύμπτωτοι.

Αυτό το παραδέχθηκε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά.

Η χώρα χρειάζεται μια αξιόπιστη, προοδευτική πολιτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ, η οποία θα καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις με νομοθετικές ρυθμίσεις στη Βουλή για θέματα όπως η προστασία της πρώτης κατοικίας, η καταπολέμηση της ακρίβειας η  ενίσχυση του ΕΣΥ και των εργαζόμενών του, η επαναφορά του ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους κ.α..

 Σε σχέση με την αποτίμηση του αποτελέσματος των πρώτων εκλογών, αλλά και το στόχο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε:

Ο στόχος μας για το βράδυ της 25ης Ιουνίου είναι να καταστούμε η κύριακαι αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Θεωρούμε ότι το μήνυμα που έδωσαν οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου, είναι μια θετική ψήφος προς το ΠΑΣΟΚ.και, συνάμα, ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έπεισε ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Για να ενισχύσουμε αυτό το μήνυμα, συνεχίζουμε να δουλεύουμε συστηματικά, πάντα με χαμηλούς τόνους και ουσιαστικές παρεμβάσεις για τους πολίτες και την καθημερινότητά τους.

Δενθριαμβολογούμε, ωστόσο, έχουμε μια βαθιά πεποίθηση πως τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα για το ΠΑΣΟΚ.

Η νίκη της ΝΔ ήταν απροσδόκητη – κανείς δεν περίμενε ότι μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησής της θα αύξανε τα ποσοστά της.To βράδυ των εκλογών ακούσαμε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να λέει ότι θα επιζητήσουν την εκλογή 180 βουλευτών, προκειμένου να επιβάλλουν ό,τι θέλουν μετά τις εκλογές, δηλώσεις ενδεικτικές μιας λογικής που υπάρχει σε αρκετά στελέχη  της ΝΔ.

Την ‘’κρυφή ατζέντα Κατρούγκαλου’’ διαδέχθηκε η ‘’κρυφή ατζέντα Γεωργιάδη’’ μόλις λίγες ημέρες μετά.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ,κόντρα στις «προβλέψεις» που έλεγαν ότι η παράταξη μας θα παραμείνει στάσιμη εκλογικά, η παράταξη παρουσίασε αύξηση της τάξης του 40%, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Προφανώς, ο στόχος μας είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό και για αυτό εξακολουθούμε την ίδια τακτική τηςσυνετής καιαξιόπιστης αντιπολίτευσης.

Και αξιόπιστη αντιπολίτευση δεν σημαίνει να φεύγεις από τηΒουλή και να κηρύσσεις δήθεν «ανένδοτους», δεν σημαίνει να μην ψηφίζεις τίποτα θετικό,για χάρη μόνο της διαφωνίας, δεν σημαίνει να μη συναινείς ούτε στον αποκλεισμό εγκληματικών οργανώσεων από τις εκλογές, γιατί ψαρεύεις ψήφους από τους οπαδούς του Κασιδιάρη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top