ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Καβάλα: Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονης φωτογράφου λίγο μετά το διαζύγιό της

Facebook
Twitter
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 38χρονης φωτογράφου από τη Ρουμανία, η οποία βρέθηκε νεκρή την Κυριακή, στη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής, κοντά στην Καβάλα. Η οικογένειά της είχε χάσει τα ίχνη της λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, κάτοικοι της περιοχής είχαν συναντήσει την άτυχη φωτογράφο λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της.

“Ήταν σχεδόν μες στη μέση του δρόμου, της πατούσαν κόρνα για να κάνει άκρη, δεν αντιδρούσε, έκανε βηματάκια, πώς ένα μωρό που του λέμε “έλα, έλα” και κάνει ένα, σταματάει, κάνει ένα, σταματάει, μετά χοροπηδούσε στα καλά καθούμενα. Μετά πήγε απέναντι σε ένα αυτοκίνητο που ήταν αραγμένο, ακούμπησε εκεί, έβρεχε, φυσούσε, δεν ήταν φυσιολογικό για έναν άνθρωπο να κάθεται έτσι” τονίζει στον ΑΝΤ1 κάτοικος.

Οι επαγγελματίες της περιοχής αναφέρουν πως η φωτογράφος έμοιαζε πως έχει χαθεί. Προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν αλλά εκείνη αρνήθηκε. “Πήγε ο μάγειρας γιατί πραγματικά είπαμε τι συμβαίνει. Της είπε της κοπέλας “είσαι καλά;”. “Είμαι ok, ok” έλεγε, δεν δέχτηκε δηλαδή βοήθεια. Της είπε να έρθει για να ζεσταθεί στο μαγαζί “no, no” τού έλεγε. Μετά έκατσε στο πεζουλάκι, κάτω στα νερά, αυτό σίγουρα ήταν κανένα δεκάλεπτο. Μετά σηκώθηκε και έφυγε ευθυτενής. Λες και έγινε άλλος άνθρωπος” πρόσθεσε η κάτοικος της περιοχής.

Η 38χρονη, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, είχε πρόσφατα χωρίσει και είχε πει στην οικογένειά της πως θα ταξιδέψει για λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Η αδελφή της δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”: Ήθελε να χωρίσει, ήταν χαρούμενη με αυτό. Χώρισε και την επομένη της τηλεφώνησα για να ζητήσω τη βοήθειά της σε κάτι. Εκείνη μου είπε ότι θα πήγαινε για 2-3 μέρες στην Ελλάδα. Μια μέρα μετά της έστειλα μήνυμα στο WhatsApp γιατί η ξαδέλφη μου, μου είπε ότι είχε κλειστό το κινητό της”.

Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.  Λίγα 24ωρα αργότερα η 38χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία της Κεραμωτής με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και να εξετάζουν τα σενάρια της αυτοκτονίας ή του δυστυχήματος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top