LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον: «Είναι καλά μετά την επιτυχή επέμβαση στην κοιλιά» – Τι αναφέρουν πηγές από το Παλάτι

kate

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέγεται ότι «τα πάει καλά» έπειτα από μια επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με πηγές του Παλατιού. Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, εισήχθη προχθές στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone για την προγραμματισμένη επέμβαση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (17/1). Λέγεται ότι είχε επιτυχία και η πριγκίπισσα τώρα «τα πάει καλά» στην ανάρρωσή της.

Η μελλοντική βασίλισσα αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως 14 ημέρες μετά τις οποίες θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μέχρι το Πάσχα με την υποστήριξη της οικογένειάς της, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα υγείας της δεν είναι καρκινικό.

Η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες εκδηλώσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ  θα είναι δίπλα στη γυναίκα και τα παιδιά του καθ’ όλη τη διάρκεια.

Η ξεχωριστή ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την επέμβαση του βασιλιά Καρόλου για μια διόγκωση του προστάτη, έκανε την ημέρα πιο δύσκολη για τους Βρετανούς.

Οι δύο ενημερώσεις για την υγεία των ανώτερων βασιλικών μελών ήρθαν σε απόσταση 90 λεπτών η μία από την άλλη, με τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον να έρχονται πρώτα στις 14:00 και μετά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στις 3.30 μ.μ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τροποποιεί το πρόγραμμά του

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αναβάλει επίσης μια σειρά από εμφανίσεις καθώς πρέπει να ασχοληθεί με την οικογένειά του και δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα όσο η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Επίσης, δεν θα κάνει επίσημα καθήκοντα αμέσως μετά την επιστροφή της Κέιτ στο σπίτι. Οι βασιλικοί βοηθοί θα παράσχουν ένα αναθεωρημένο πρόγραμμα για τον Ουίλιαμ σε εύθετο χρόνο.

Δεν είναι σαφές ποια είναι η ακριβής φύση της επέμβασης, με το Παλάτι να μην θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το «ιατρικό απόρρητο» της Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο, δεν απέκλεισε την προοπτική να επιλέξει η ίδια να μιλήσει δημόσια για αυτό στο μέλλον.

Η γιατρός Δρ Ζόι Γουίλιαμς, είπε στη The Sun : «Αυτό μπορεί να είναι κάτι που την απασχολούσε για όλη της τη ζωή, το οποίο δεν έχει καταφέρει να επιλύσει, ή ένα ζήτημα που ήρθε στο φως πιο πρόσφατα. Δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερες από ό,τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια κανονική ζωή. Είναι η μελλοντική βασίλισσα, οπότε οι γιατροί θα είναι προσεκτικοί. Όλοι ελπίζουμε ότι είναι κάτι μικρό και η επέμβαση είναι απλή, αλλά η προφύλαξη είναι σοφή. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος πώς θα πάνε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αρκετό χρόνο αποθεραπείας και δεν είναι πολύ αγχωτικό για εκείνη και την οικογένειά της».

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τα δυνατά στοιχεία της Κέιτ

Ίσως το μεγαλύτερο προσόν της Κέιτ Μίντλετον είναι η σταθερότητα. Ποτέ αυτό δεν ήταν πιο σημαντικό από ό,τι στην αρχή μιας βασιλείας που ταλαιπωρήθηκε από τη διπλή απειλή που θέτει ο πικραμένος πρίγκιπας Χάρι και ο σκανδαλώδης πρίγκιπας Άντριου.

Σίγουρα οι Βρετανοί έχουν επενδύσει πολλά στην μελλοντική τους βασίλισσα. Αυτό το κορίτσι από τις κομητείες της χώρας, που τράβηξε για πρώτη φορά το μάτι του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε εκείνη την πασαρέλα στο Πανεπιστήμιο St Andrews πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Η Κέιτ δεν είναι μόνο η “κόλλα” της άμεσης οικογένειάς της, αλλά και η χαμογελαστή φιγούρα που υποστηρίζει μια βασιλική οικογένεια στην οποία έχει φέρει μια πολύ αναγκαία ανατροπή της νεωτερικότητας. Σπάνια κάνει λάθος και έχει μάθει γρήγορα να αποφεύγει τις παγίδες μιας δημόσιας ζωής όπου η εμφάνιση και η παρουσίαση είναι το παν.

Ακτινοβολεί ακριβώς το σωστό μείγμα ζεστασιάς και διακριτικότητας, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τη ζωή της ως βασιλική σύζυγος χωρίς να εκθέτει τον εαυτό της ή την οικογένειά της, περισσότερο από όσο είναι σωστό ή ειλικρινά απαραίτητο.

Από τις πιο θλιβερές κρατικές περιστάσεις, όπως οι κηδείες του πρίγκιπα Φιλίππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ μέχρι τη δόξα του Ιωβηλαίου και της Στέψης, αποπνέει ηρεμία, αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Ως μητέρα του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις, έχει σπάσει το καλούπι, απορρίπτοντας τις παραδόσεις του Ουίνδσορ που απαιτούσαν τα παιδιά της να μπουν νωρίς στο οικοτροφείο.

Η ανακοίνωση για την χειρουργική επέμβαση

Ένας εκπρόσωπος είπε σήμερα το απόγευμα: «Η Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα».

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», ανέφερε ο εκπρόσωπος.


Και πρόσθεσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες».

Όπως εξήγησε το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της υγείας της πριγκίπισσας όταν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να δοθούν στο κοινό.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλλει τις επερχόμενες δεσμεύσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

You may also like

Comments are closed.

More in:LIFESTYLE