ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κέιτι Πέρι: Πέφτει το βλέφαρό της σε συναυλία – Ανησύχησαν οι θαυμαστές της

Facebook
Twitter

Η Κέιτι Πέρι ανησύχησε τους θαυμαστές της στην τελευταία συναυλία της. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η τραγουδίστρια κλείνει ακούσια το δεξί της βλέφαρο και παρόλο που προσπαθεί να επαναφέρει το μάτι της στο φυσιολογικό, δεν τα καταφέρνει με την πρώτη, αλλά αφού τεντώσει το δέρμα της.

Στο Twitter προκλήθηκε χαμός σχολίων μετά την συναυλία. Πολλοί χρήστες σχολίασαν ότι το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου, κάτι σαν αυτό που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ άλλοι θεώρησαν πως η Κέιτι Πέρι μπορεί να έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια που υπονοούσαν ότι με αυτά που κάνει απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή.

Το βίντεο αυτό από την συναυλία της τραγουδίστριας θύμισε στους χρήστες των social media στιγμές που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συμπεριφέρθηκε με ασυνήθιστο τρόπο, όπως τότε που η Κέιτι Πέρι έδειχνε στο YouTube το δωμάτιο της κόρης της. Ενώ στην αρχή του βίντεο όλα φαίνονταν φυσιολογικά, από τη μια στιγμή στην άλλη η τραγουδίστρια αρχίζει να κλαίει και να γελάει χωρίς λόγο.

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι τέτοιου είδους περιστατικά, οφείλονται στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε όταν η δημοτικότητά της άρχισε να μειώνεται.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top