ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κεραμέως: Με self test θα ανοίξουν οι υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης

Facebook
Twitter
Με self-test πρόκειται να ανοίξουν οι υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης από τις 10 Μαΐου είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως που τόνισε ακόμα ότι πλέον η εκπαίδευση ανοίγει γιατί ένα μεγάλο μέρος του ευάλωτου πληθυσμολυ έχει εμβολιαστεί.

Η κ. Κεραμέως τόνισε ακόμα ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έδωσε πράσινο φως για να ξεκινήσουν να γίνονται και πάλι οι πρακτικές ασκήσεις φοιτητών από τις 10 Μαΐου για όλα τα προγράμματα Σπουδών και αργότερα για κλινικές ασκήσεις φοιτητών. «Σιγά- σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

Σχετικά με τις Πανελλαδικές, η κ. Κεραμέως είπε ότι θα διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί, δηλαδή, στις 14 Ιουνίου θα ξεκινήσουν για τα Γενικά Λύκεια και στις 15 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια. «Όλα κυλούν ομάλα για τις Πανελλαδικές, όπως είχαν προγραμματιστεί», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός.

Ανάμεσα σε άλλα η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε και στα εργαστήρια δεξιοτήτων, για τα όπως είπε ο στόχος είναι να λειτουργήσουν σε όλα τα σχολεία και σε όλες τις βαθμίδες από τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για εργαστήρια, όπως εξήγησε που θα περιλαμβάνουν διάφορες θεματικές, όπως φυσικές καταστροφές, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ρομποτική κτλ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top