ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κέρκυρα – Φονικό: Τι έγραφε ο δράστης στα τρία σημειώματα που άφησε

Facebook
Twitter
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών της Κέρκυρας, έχουν μπει τα τρία σημειώματα που άφησε ο 67χρονος δράστης του διπλού φονικού της Δασιάς, στην Κέρκυρα.

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεση – τουλάχιστον – προς την 63χρονη σπιτονοικοκυρά του. Στο πρώτο σημείωμα καταγράφει τις διαφορές, που είχε μαζί της, υποστηρίζοντας, ότι αθέτησε τη συμφωνία που είχαν, προκειμένου ο ίδιος να μένει χωρίς ενοίκιο στο συγκρότημα οικιών, που η ίδια διατηρούσε, με αντάλλαγμα εργασίες συντήρησης του περιβάλλοντος χώρου.

Με το δεύτερο σημείωμα απευθύνεται στην οικογένειά του και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του – είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια – για το γεγονός, ότι είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του.

Με το τρίτο σημείωμα, το οποίο φαίνεται να έγραψε βιαστικά μετά το φονικό, κατηγορεί τον 63χρονο γείτονά του για ζητήματα κακής συγκατοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 63χρονος με καταγωγή από την Πρέβεζα, εργάζονταν για χρόνια στη Γαλλία και πρόσφατα αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κέρκυρα μετά τη συνταξιοδότησή του, προκειμένου να περάσει μαζί με την οικογένειά του, τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του “σε έναν όμορφο τόπο”, όπως είχε εκμυστηρευθεί σε φίλους και γείτονές του.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο δράστης, είναι το γεγονός ότι λίγο πριν στρέψει την κοντόκανη καραμπίνα προς το στήθος του και αυτοπυροβοληθεί, εκτός από τα τρία σημειώματα, έβαλε ένα τέταρτο χαρτί στο τζάμι του παραθύρου του, με το οποίο δήλωνε στους αστυνομικούς το όνομα και το τηλέφωνό του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top