ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αύριο στις 11:30, στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου, η κηδεία του Δημήτρη Αλεξίου

Facebook
Twitter
Αύριο το πρωί θα παιχτεί η τελευταία πράξη στο δράμα της αναπάντεχης απώλειας του αξιαγάπητου συμπολίτη Δημήτρη Αλεξίου.

του Αχιλλέα Ροδίτη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία, η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ταφή του Δημήτρη Αλεξίου στο κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών.

ΒΑΘΙΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ

Στο μεταξύ, το διαδίκτυο πήρε αμέσως “φωτιά” χθες μετά το κακό μαντάτο. Φίλοι και γνωστοί, εκατοντάδες, έσπευσαν να γράψουν αποχαιρετώντας τον εκλεκτό κάτοικο της πόλης και εκφράζοντας την βαθιά θλίψη και οδύνη τους για τον χαμό του.

Σε κατάσταση σοκ, σαφώς η οικογένεια του, όμως και επιστήθιοι φίλοι του και συνοδοιπόροι στην καθημερινή προσπάθεια που κατέβαλε για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του, ως απλός Ενεργός Πολίτης και όχι κατέχοντας κάποιο αξίωμα, που άλλωστε δεν επιθυμούσε.

Δύο εξ αυτών, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του πάλαι ποτέ Δήμου Παραλίας, Παναγιώτης Ψυχογιόπουλος, αλλά και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Πάτρα, η δική μας πόλη”, Νίκος Τζανάκος. Που αμφότεροι έγραψαν δυο λόγια αυθόρμητα, από καρδιάς και ψυχής, δίχως όμως να μπορούν – στο τηλέφωνο – να ψελλίσουν έστω και δυο λέξεις….

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΚΑΚΟ

dystyhxj

O 69χρονος πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου, έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε στην Αρχαία Κόρινθο.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό δυστύχημα έγινε όταν ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση αλλά στην πλαϊνή λωρίδα – ταχείας κυκλοφορίας –  μείωσε τη ταχύτητα του για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ο Δημήτρης Αλεξίου, να μην προλάβει να αντιδράσει και να “καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, μαζί με τον οδηγό του δεύτερου οχήματος.

 

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

6CCE0F7A EEAF 4C2B BDEB EB85D4B4090B

Ο Δημήτρης Αλεξίου ήταν ένθερμος αναγνώστης της εφημερίδας Αχαϊκής Πολιτείας. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα περιηγήθηκε μαζί με το δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη στην Παραλία Πατρών, για ένα αφιέρωμα στη συνοικία, την ιστορία της, την παλιά της αίγλη.

Περίμενε τη δημοσίευση του ρεπορτάζ στο έντυπο και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει αν τελικώς πρόλαβε να το δει, αφού τόσο πολύ περίμενε τη δημοσίευση…

Και την Τετάρτη, αύριο δηλαδή, τη μέρα της κηδείας του, υπήρχε ένα ακόμα ραντεβού με τον ίδιο συντάκτη της Πολιτείας, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στο ρεπορτάζ, με μια πτυχή που θα δημοσιευτεί στο προσεχές φύλλο της εφημερίδας, την επόμενη Δευτέρα. Στη μνήμη του Δημήτρη Αλεξίου…

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top