ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Θαυμαστές τραγουδούν επιτυχίες του «πρίγκιπα» στο Κοιμητήριο

28
Κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, καλλιτέχνες, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου είχαν συγκεντρωθεί στο Α’ Νεκροταφείο για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το στερνό «αντίο».

Κάποιοι όμως από τους θαυμαστές του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, με αυτόν που πιστεύουν πως θα τον ευχαριστούσαν περισσότερο.

Με τι άλλο λοιπόν από τη μουσική;

Ένα καλλίφωνος θαυμαστής του, ένας άλλο με μπουζούκι και ένας τρίτος με κιθάρα άρχισαν να παίζουν τη μεγαλύτερη επιτυχία του, το «Αγωνία» παρασύροντας και όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο να το σιγοψιθυρίσουν.

Κατά την άφιξη της Μαρίας Βοσκοπούλου στο Α’ Νεκροταφείο, ακούγονται τα τραγούδια των θαυμαστών του που θέλησαν να τον τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο και για όλα όσα πρόσφερε στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η στιγμή συγκινητική πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος «σφράγισε» με τις επιτυχίες του και τις ερμηνείες του μία ολόκληρη εποχή του ελληνικού πενταγράμμου.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

You may also like

Comments are closed.