ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Αηδιασμένη με τον Κάνιε Γουέστ που έδειχνε γυμνές της φωτογραφίες

Facebook
Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι «αηδιασμένη» από τα δημοσιεύματα ότι ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ είχε δείξει γυμνές φωτογραφίες της στους πρώην υπαλλήλους του.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Us Weekly, δήλωσε ότι η διάσημη τηλεπερσόνα εξετάζει «τους ισχυρισμούς» και εργάζεται πυρετωδώς για να «επιβεβαιώσει» τις λεπτομέρειες.

«Η Κιμ έχει αηδιάσει», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό. «Αισθάνεται παραβιασμένη και τρομοκρατημένη».

Οι αντιδράσεις της Κιμ έρχονται λίγες ημέρες αφότου το Rolling Stone δημοσίευσε μια επιστολή προερχόμενη από εργαζόμενους της Adidas που κατηγορούν τον ράπερ για κακομεταχείριση και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος στο Yeezy, τη συνεργασία που είχε με το διάσημο brand.

Στην επιστολή, η ομάδα των εργαζομένων που δούλευαν με τον Ye ανέφερε ότι ο ράπερ έδειχνε τολμηρές φωτογραφίες της Καρντάσιαν ενώ δούλευε με την Adidas.

Η Κιμ δεν απάντησε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των ισχυρισμών, ωστόσο η πηγή δήλωσε ότι ήθελε να περιμένει προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα.

«Ήθελε να δει τι φωτογραφίες είδαν οι πρώην υπάλληλοι, ώστε να έχει περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε η πηγή στο περιοδικό.

Η Καρντάσιαν φέρεται να είναι τρομοκρατημένη και «συνεχίζει να αναρωτιέται τι θα πέσει μετά», είπε η πηγή.

Το δημοσίευμα του Rolling Stone ισχυρίζεται ότι ένας νεαρός άνδρας που έπαιρνε συνέντευξη για μια θέση εργασίας στο Yeezy είδε μια «προσωπική» φωτογραφία της Κιμ από τον Γουέστ όταν έφτασε στο τηλέφωνό του.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν επίσης ότι ένα πικάντικο βίντεο της Κιμ είχε προβληθεί σε αρκετούς συναδέλφους μέσα στην εταιρεία.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για έξι χρόνια πριν τελικά ανακοινώσουν τον χωρισμό τους το 2021. Έχουν τέσσερα κοινά παιδιά μαζί: Τη North, 9 ετών, τον Saint, 6 ετών, το Chicago, 4 ετών, και τον Psalm, 3 ετών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top