ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Νέο κάλεσμα των διεκδικητών ώστε να προσέλθουν όλοι στις κάλπες

androulakis1
Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου μετρούν ώρες, μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου. Και οι δυο υποψήφιοι Πρόεδροι του κόμματος κάλεσαν τους φίλους του κινήματος να προσέλθουν μαζικά στην ψηφοφορία.

Οι κάλπες ανοίγουν αύριο, Κυριακή για τον β’ γύρο της εσωκομματικής αναμέτρησης στο ΚΙΝΑΛ. Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, στη θέση της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, ψηφίζουν μόνο αυτοί που ψήφισαν στον πρώτο γύρο, δεν απαιτείται αυτή τη φορά οικονομική συνδρομή, δεν χρειάζονται οι φάρμες εγγραφής και οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο τους διευκολύνει.

Και οι δυο διεκδικητές της ηγεσίας καλούν τους 270 χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στον α’ γύρο να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες μαζικά για να επισφραγίσουν το μήνυμα  της μεγάλης συμμετοχής της πρώτης Κυριακής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κοζάνη ζητώντας καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του για την αυριανή εκλογική διαδικασία υπογραμμίζει το διακύβευμα της επόμενης μέρας λέγοντας ότι η παράταξη πρέπει να μεγαλώσει άμεσα για να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων δηλώνουν αισιόδοξα για την μάχη της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου.

 

You may also like

papandreou ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: “Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα”

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου: Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Υπονομεύει κάθε ...

Comments are closed.