ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΚΙΝΑΛ: Πάνω από 160.000 ψήφισαν για το όνομα του κόμματος -Όλα δείχνουν ”ναι” στο ΠΑΣΟΚ – Τη Δευτέρα τα τελικά αποτελέσματα

Facebook
Twitter
Έσπασε το ”φράγμα” των 160.000 ψηφοφόρων – Σε Κρήτη, Αχαΐα,  Θεσσαλία, αλλά και Αττική το ποσοστό συμμετοχής ξεπερνά κάθε προσδοκία – Μήνυμα Ανδρουλάκη αργότερα απόψε.

Στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη τονίζουν ότι προσήλθαν στις κάλπες πολύ μεγάλο μέρος της «πολιτικής προίκας» των 270 χιλιάδων ψηφοφόρων στις διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου τον περασμένο Δεκέμβριο και ότι σε ορισμένες περιοχές της Κρήτης, της Αχαΐας, της Θεσσαλίας, αλλά και της Αττικής το ποσοστό συμμετοχής ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 Το όνομα δε, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, φαίνεται ότι επιλέγει η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων– μάλιστα οι καλά γνωρίζοντες λένε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα εκπλαγούν αν το ποσοστό που θα λάβει θα είναι διψήφιο και θα έχει μπροστά το 9».

Η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά έτσι κι αλλιώς ότι η σημερινή κινητοποίηση συνιστά εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στο εγχείρημα για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις εθνικές κάλπες και δίνει μια δεύτερη ισχυρή νίκη στο Νίκο Ανδρουλάκη να συνεχίσει στην κατεύθυνση της «ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας» με την «καθημερινή μάχη του συγκεκριμένου».

Ο ίδιος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε γιορτή αναγέννησης της δημοκρατικής τη σημερινή εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής καλώντας από τη Νέα Σμύρνη, όπου και ψήφισε, «κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης».

Αύριο, Δευτέρα, θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας, ενώ αναμένεται απόψε να κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top