ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κινηματογραφικός Μπάτμαν και Μόρμπιους θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη (trailer)

morbius marvel 1068x585 1
Μοιάζει βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των φαν του είδους αλλά, όντως, ο Μάικλ Κίτον, ο κινηματογραφικός Μπάτμαν των ταινιών του Τιμ Μπάρτον, θα βρεθεί στο πλευρό του Jared Leto (που υποδύεται τον Dr. Michael Morbius) στο πολυαναμενόμενο -σίγουρα- blockbuster της Marvel.

Μοιάζει να είναι η Χρονιά του Τζάρεντ Λέτο. Μετά την αποτυχημένη συμμετοχή του στο «Ομάδα Αυτοκτονίας» που κατά γενική ομολογία δεν ενθουσίασε το κοινό, επέστρεψε με μια μεταμόρφωση που έχει συζητηθεί στον «Οίκο Γκούτσι» (στο ρόλο του Πάολο Γκούτσι).

Η νέα χρονιά τον υποδέχεται -και μας υποδέχεται- με μια ταινία που όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στο box office του 2022,. Πλέον έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος από τις πρόσφατες προσεκτικές επιλογές και κινήσεις του στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Μόρμπιους, λοιπόν, απέκτησε τη δική του ταινία, αφίσα και τρέιλερ και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τον συναντήσουμε κινηματογραφικά. Πρόκειται για το επόμενο spin-off του SpiderMan, το δεύτερο μετά το επιτυχημένο Venom και τις συνέχειες του. Η ταινία θα μας αφηγηθεί την ιστορία ενός επιστήμονα, που ψάχνοντας να βρει μια θεραπεία για μια σπάνια αρρώστια του αίματος, θα καταλήξει να μεταμορφωθεί σε βρικόλακα.

Αντί να κλάψει τη μοίρα του, θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτή την κατάρα σαν «δώρο», σκοτώνοντας και ρουφώντας το αίμα στυγνών εγκληματιών.

You may also like

Comments are closed.