ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κίνηση Πρόταση: Πρόεδρος πάλι ο Α. Σαμοθρακίτης

Facebook
Twitter
Την Παρασκευή 15 Οκτώβρη και ώρα 5:00-9:00μ.μ., πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ (Σαρανταπόρου 20) οι προβλεπόμενες από το καταστατικό του Φορέα «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής» αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2021-2023.

Την Κυριακή 17 Οκτώβρη 2021 συνήλθε στα γραφεία της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο.
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις αρχικές τους τοποθετήσεις δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν όσο μπορούν για την εύρυθμη λειτουργία του φορέα και τη φροντίδα των μελών του και να ανταποκριθούν στο έργο ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο η πρόληψη στην περιοχή μας και ο άλλος τρόπος ζωής που πρεσβεύει η φιλοσοφία της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ.
Έγινε ανταλλαγή προβληματισμών και προτάσεων για τον τρόπο εργασίας και το πλαίσιο λειτουργίας του Δ.Σ. ώστε σε στενή συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή να ανταποκριθούν στις σύνθετες απαιτήσεις της εποχής και την ομαλή πορεία του φορέα στο μέλλον.
Στη συνέχεια, με γνώμονα την καλύτερη απόδοση, έγινε συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και η σύσταση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
-Πρόεδρος: Ανδρέας Σαμοθρακίτης
-Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Πεγιάζη
-Γραμματέας: Ελένη Κοττά-Μπαλαδάκη
-Ταμίας: Νικόλαος Γκοντζής
-Ειδική γραμματέας: Ελένη Σιδηροκαστρίτη
-Μέλη: Γεωργία Λαμπροπούλου και Χριστίνα Καρακωνσταντή

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top