ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Έβαλαν ακόμα και νεκρά παιδιά να υπογράψουν για την «αθωότητα» του πατέρα Αντώνιου

pateras antonios ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ kivotos 1024x521 1

Λίγες ώρες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και την ύπαρξη 10 καταγγελιών που εμπλέκουν τον πατέρα Αντώνιο σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 19χρονου αλλά και στενούς του συνεργάτες σε κακοποιητικές συμπεριφορές, από την ΜΚΟ υπήρξε μια ανάρτηση στην οποία 32 ενήλικα σήμερα παιδιά υποτίθεται ότι υπέγραφαν κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης στον πατέρα Αντώνιο.

Από την έρευνα του eReportaz όμως προκύπτει ότι ανάμεσα στη λίστα των ένθερμων υποστηρικτών του ιερέα υπάρχουν παιδιά που έχουν χάσει τη ζωη τους αλλά και κάποια άλλα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση ότι θα χρησιμοποιηθεί το όνομα τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Γιώργου Λ. ενός παιδιού το οποίο δυστυχώς έχει χάσει την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ήταν ένα παιδί της Κιβωτού και πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο ο ιερέας δεν πήγε καν στην κηδεία του!

Ιδού η μαρτυρία προσώπου που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο eReportaz:”Εγω προσωπικά κατάλαβα ότι πλέον δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που γνωρίσαμε όταν πριν μερικά χρόνια πέθανε ένα παιδί της κιβωτού από τροχαίο στο Περιστέρι. Έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και αναποδογύρισε το αμάξι δεν φορούσε ζώνη δυστυχώς και πέθανε. Τον έλεγαν Γιώργο Λ. και ήταν ο αδελφός του Δημήτρη ( δίδυμος ) και του Αντρέα Λ.  Πήγαμε όλοι στην κηδεία του και ο πάτερ ενώ ο Γιώργος ήταν ένα από τα πιο φιλότιμα παιδιά και μάλιστα μεγάλωσαν στην Κιβωτό δεν ήρθε καν στην κηδεία. Και μάλιστα όταν το έμαθε από παιδιά που το μετέφεραν είπε χαρακτηριστικά “Ε εντάξει”!

Εκτός από αυτό το καταφανές περιστατικό με την παραποίηση της λίστας ακόμα και με νεκρά παιδιά, στην ίδια ανακοίνωση φιλοξενούνται ονόματα και άλλων ενηλίκων οι οποίοι όχι μόνο στηρίζουν τον πατέρα Αντώνιο αλλά ήταν μάρτυρες τραγικών περιστατικών! Αλλά γι αυτά θα έχουμε ημέρες μπροστά μας και για να γράψουμε και για να ακούσετε!

Σημειώνεται ότι σε αυτή την επιχείρηση επικοινωνίας υπέρ του ιερέα πρωταγωνιστεί ποικιλοτρόπως ο Αναστάσης Ιωσήφ Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ

You may also like

apates internet ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SafeInernet4Kids | Ανησυχητικά τα στοιχεία έρευνας για το διαδίκτυο και τον εθισμό

Ανησυχητικά ποσοστά διαδικτυακής σεξουαλικής κακοποίησης/αποπλάνησης, διαδικτυακού εκφοβισμού και υπερβολικής ενασχόλησης στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δείχνει έρευνα ...

Comments are closed.