ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Φανερά εκνευρισμένη η πρεσβυτέρα μετά τις καταγγελίες -“Ρε άντε φύγετε από δω”

Στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου εμφανίστηκε μετά από μέρες η πρεσβυτέρα

KIVOTOS 3669548

Στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πρεσβυτέρα.

«Ρε άντε φύγετε από εδώ» ακούγεται να λέει η πρεσβυτέρα, η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, στις κάμερες που βρίσκονταν σήμερα έξω από την Κιβωτό του Κόσμου, δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, η πρεσβυτέρα, έφυγε βιαστικά από την πίσω πόρτα της δομής στην οδό Νικοδήμου. Τη συνόδευε ένας βοηθός της που κρατούσε μια μεγάλη βαλίτσα.

Να σημειωθέι ότι έχει λήξει η προθεσμία που είχε δόσει ο εισαγγελέας στον πατήρ Αντώνιο και την πρεσβυτέρα να εγκαταλείψουν τη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας βρίσκεται ακόμα στον 4ο όροφο της δομής όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα και η παρουσία της πρεσβυτέρας ενισχύει το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αργότερα μέσα στην ημέρα, πρόκειται να φθάσει στη δομή φορτηγό μεταφορικής εταιρείας για να πάρει τα υπάρχοντα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, ώστε να απομακρυνθούν από το οίκημα σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή.

You may also like

apates internet ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SafeInernet4Kids | Ανησυχητικά τα στοιχεία έρευνας για το διαδίκτυο και τον εθισμό

Ανησυχητικά ποσοστά διαδικτυακής σεξουαλικής κακοποίησης/αποπλάνησης, διαδικτυακού εκφοβισμού και υπερβολικής ενασχόλησης στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δείχνει έρευνα ...

Comments are closed.