ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα άδειασε τη θυρίδα

Facebook
Twitter

Τα οικονομικά στοιχεία της «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών, που ερευνούν τα αστρονομικά ποσά που φαίνονται να προκύπτουν από δωρεές και χορηγίες.

Σύμφωνα με τους ελέγχους, από το 2017 έως το 2022, οι δωρεές και οι χορηγίες στην «Κιβωτό του Κόσμου» ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το πρόσωπο της ΜΚΟ που άδειασε τη θυρίδα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα ήταν η πρεσβυτέρα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, μία ημέρα μετά την απόφαση να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο της “Κιβωτού του Κόσμου”, η πρεσβυτέρα πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα και πήρε ένα μεγάλο μέρος από το περιεχόμενο της θυρίδας. Δεν έχει γίνει γνωστό αν επρόκειτο για χρήματα, ή ήταν πολύτιμα αντικείμενα ή έγγραφα.

Στη συνέχεια, αποχώρησε, έχοντας ειδοποιήσει άλλη τράπεζα ότι θα άνοιγε θυρίδα. Οι κινήσεις της πρεσβυτέρες προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για το τι ήθελε να μεταφέρει και τι ίχνη πιθανώς ήθελε να εξαφανίσει.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top