ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες καταθέσεις στους εισαγγελείς ανηλίκων επιβεβαιώνουν τις κακοποιήσεις παιδιών

Τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ένας ακόμα μάρτυρας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» πέρασε το «κατώφλι» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. Κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση – θρίλερ.

Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος – κατά πληροφορίες – επιβεβαίωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κακοποιητικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή, αναμένεται – εντός των επόμενων ημερών – η διαβίβαση από την Οικονομική Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί από τις διάφορες δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» με στόχο να μην εξαφανιστούν στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», ενώ δεν αποκλείεται, τα αδικήματα να διευρυνθούν σε πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, αν ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου».

You may also like

Comments are closed.

daneia123 550x310 1 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ταμείο Ανάκαμψης: Όποιος πρόλαβε… φθηνά δάνεια πήρε Tο euribor αυξάνεται και τα κόστη ανεβαίνουν

«Καρότο και μαστίγιο» από το υπουργείο Οικονομικών, για να κρατήσει χαμηλά τα επιτόκια. Από τη μια ο υπουργός  Χρήστος Σταϊκούρας απέστειλε προσωπική ...
xionoptwsi mak ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κυκλοφοριακά προβλήματα σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία λόγω χιονιού και παγετού – Που έκλεισε δρόμος λόγω καταλίσθησης

Κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω χιονιού και παγετού, έχουν προκληθεί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου των ...