ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Θεολόγος κατηγορείται για ξυλοδαρμούς παιδιών

kivotos tou kosmoy

Νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις κακοποιήσεις των παιδιών που βρέθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου». Σύμφωνα με το Mega, ένα από τα άτομα που έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς παιδιών είναι ένας θεολόγος που και ο ίδιος υπήρξε πρώην φιλοξενούμενος της δομής.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και ήταν πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, όταν ξεκίνησε την οργάνωση. Όταν ενηλικιώθηκε σπούδασε Θεολογία και στη συνέχεια ως θεολόγος προσελήφθη στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπου είχε τον ρόλο του παιδαγωγού.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του από το 2015 και αφορούν ξυλοδαρμό στη δομή των Ιωαννίνων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να εμπλέκεται και στη υπόθεση ξυλοδαρμού στη δομή του Βόλου.

Σημειώνεται πως στην «Κιβωτό του Κόσμου» εργάζεται και η σύζυγός του, για την οποία υπάρχει επίσης μια καταγγελία για υπόθεση ξυλοδαρμού.

You may also like

apates internet ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SafeInernet4Kids | Ανησυχητικά τα στοιχεία έρευνας για το διαδίκτυο και τον εθισμό

Ανησυχητικά ποσοστά διαδικτυακής σεξουαλικής κακοποίησης/αποπλάνησης, διαδικτυακού εκφοβισμού και υπερβολικής ενασχόλησης στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δείχνει έρευνα ...

Comments are closed.