ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Κλειδώνει» τη πρωτιά η Λίβερπουλ

Facebook
Twitter
Η χθεσινή ημέρα προσέφερε ακόμα μια φορά πολλά και διάφορα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως σήμερα το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι ακόμα πιο μεγάλο, μιας και υπάρχουν δύσκολες δοκιμασίες για τα φαβορί, αλλά και μεγάλα ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά.

Ένα από τα ματς που θα τραβήξουν τα βλέμματα είναι αυτό που θα γίνει στο «Άνφιλντ», εκεί όπου η Λίβερπουλ ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ οι Ισπανοί θέλουν αποτέλεσμα για να συνεχίσουν δυνατά για τη πρόκριση.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μπορεί οι «κόκκινοι» να είναι σε τρομερή κατάσταση από την αρχή της σεζόν, όμως η υπερβολική σιγουριά στις κινήσεις τους, οδηγεί πολλές φορές σε χαλάρωση. Αυτό ακριβώς «πλήρωσαν» πριν μερικές ημέρες κόντρα στη Μπράιτον, όταν και προηγήθηκαν με 2-0, αλλά πήραν εν τέλει μόνο το βαθμό. Αυτό δεν αλλάζει, πάντως, τη νοοτροπία του συλλόγου, που θέλει να βρίσκεται στη κορυφή της Πρέμιερ μέχρι τέλος του χρόνου, αλλά να πάρει και τη πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό, η περίσταση απαιτεί νίκη με την Ατλέτικο. Το διπλό που πήρε στη Μαδρίτη έδειξε το δρόμο, τώρα θα χρειαστεί να είναι διπλά προσεκτική. Εκτός οι ημι-βασικοί Έλιοτ, Κειτά, δύσκολα θα προλάβει ο Φαμπίνιο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έπαιξε όσο έπρεπε κόντρα στη Μπέτις για τη Λα Λίγκα, κέρδισε άνετα με 3-0 και παρέμεινε σε «τροχιά» κορυφής, μετά από 11 παιχνίδια. Το μεγάλο «στοίχημα», όμως, του Σιμεόνε και της ομάδας του είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα από ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Μπορεί η μάχη να δοθεί, εν τέλει, με Μίλαν και Πόρτο, όμως οι «ροχιμπλάνκος» θα ψάξουν για το αποτέλεσμα στην Αγγλία, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο. Σημαντική απώλεια για τον Αργεντινό κόουτς θα είναι ο τιμωρημένος Γκριεζμάν, ενώ θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Λεμάρ, Γιορέντε και Σάβιτς, που υπό άλλες συνθήκες θα έδιναν σημαντικές λύσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα ματς μεταξύ Λίβερπουλ και Ατλέτικο θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο ισορροπημένες αποδόσεις, όμως οι «κόκκινοι» είναι πανίσχυροι στην έδρα τους και θεωρούμε πως θα πάρουν το τρίποντο για να τελειώσουν με τη πρωτιά. Στο 1.70 του Stoiximan ο άσος.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top