ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείδωσαν ηλικιωμένη μέσα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας

ilikiomeni

Σαν να μην ήταν αρκετός ο πόνος που ένιωθε μια ηλικιωμένη γυναίκα για τον πρόωρο χαμό του γιου της, έμελλε να ζήσει μια τρομακτική περιπέτεια την Κυριακή, όταν διαπίστωσε ότι ήταν ολομόναχη μέσα στο νεκροταφείο Πέι της Χαλκίδας με κλειδωμένη την έξοδο!

Η άτυχη 88χρονη είχε πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στο μνήμα του παιδιού της, αλλά μέσα στον θρήνο της δεν άκουσε τις φωνές των υπαλλήλων που καλούσαν τους επισκέπτες να αποχωρήσουν, στις 5.45΄ το απόγευμα. Όταν θέλησε να φύγει, διαπίστωσε έντρομη ότι η κεντρική πόρτα του κοιμητηρίου ήταν κλειδωμένη.

Στην προσπάθειά της να βρει διέξοδο, γλίστρησε, έπεσε και τραυματίστηκε στα γόνατα. Και ενώ έπεφτε το σκοτάδι με την θερμοκρασία να αγγίζει το μηδέν, η 88χρονη κουλουριάστηκε δίπλα στην είσοδο με κίνδυνο να ξεπαγιάσει. Την ίδια ώρα, οι δικοί της που ανησύχησαν επειδή δεν είχε επιστρέψει την αναζητούσαν αναστατωμένοι.

Χρειάστηκε να περάσουν 12 ώρες μέσα στην παγωνιά, ως το πρωί που πήρε τέλος το θρίλερ, όταν η υπάλληλος άνοιξε την πόρτα και βρήκε την ηλικιωμένη σε κακή κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 88χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται με υποθερμία, ενώ έφερε και μερικές εκδορές στα γόνατά της.

You may also like

Comments are closed.