ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κλείδωσε το Food Pass: Έρχεται νέο επίδομα για ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Facebook
Twitter

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση ανακοίνωσης του φημολογούμενου Food Pass, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , εξετάζεται ακόμη από το οικονομικό επιτελείο με σοβαρές πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, τα μέτρα τα οποία φαίνεται να έχουν κλειδώσει είναι μία νέα επιταγή ακρίβειας κοντά στα Χριστούγεννα για τους ευάλωτους πολίτες, ένα νέο επίδομα βενζίνης (fuel pass) το οποίο θα είναι μεγαλύτερο σε ποσό και θα περιλαμβάνει περισσότερους πολίτες ως δικαιούχους και φυσικά η συνέχιση της επιδότησης των λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου.

Το μοτίβο του Food Pass αναμένεται να είναι παρόμοιο με εκείνο του Fuel και Power Pass, το οποίο θα αφορά την χορήγηση οικονομικής βοήθειας για τρόφιμα και σούπερ μάρκετ. Με τις τιμές των τροφίμων να ανεβαίνουν συνεχώς, στο τραπέζι βρίσκεται και η ιδέα για ένα voucher αγοράς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για ένα νέο food pass ύψους 200 ευρώ στα πρότυπα του fuel και power pass που θα δίνει τη δυνατότητα σε χαμηλοσυνταξιούχους και ευάλωτες ομάδες να ψωνίσουν τρόφιμα και είδη ανάγκης στα σούπερ μάρκετ.

Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι
Το Food Pass, σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη όπως είχε δοθεί και το έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων και Πάσχα στις εξής κατηγορίες:

-χαμηλοσυνταξιούχοι
-άνεργοι
-ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top