ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 19 και 22 Μαΐου λόγω των εκλογών

Facebook
Twitter

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλης της χώρας την Παρασκευή 19 και Δευτέρα 22 Μαΐου λόγω των εθνικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου.

Η απόφαση εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Λειτουργία σχολικών μονάδων» για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων πριν και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top