ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Κλικς» της «Πολιτείας» από την κινητοποίηση των γιατρών στον Αγ.Ανδρέα

Facebook
Twitter
Σε κινητοποιήσεις προχώρησε σήμερα, Τετάρτη (7/4)- ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας- το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Η «Πολιτεία» βρέθηκε στον Άγιο Ανδρέα και κατάγραψε σε φωτορεπορτάζ την κινητοποίηση των γιατρών.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση του Σωματείου:

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Η κατάσταση που βιώνουμε στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, δεν θα το λέγαμε ότι είναι στα καλύτερά της.

Δεν ήταν και δεν είναι. Τα προβλήματα με την ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, οι βαλτωμένες ίσως και εσκεμμένα εκκρεμότητες με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και τις ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ των θέσεων ευθύνης, ο μεγάλος μας στόχος για την αναγκαία και απαραίτητη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ που κανένας τους από τούς κυβερνώντες δεν τον αγγίζει, η αναγκαιότητα του ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ επαναπροσδιορισμού του του Νοσοκομείου μας, που λόγω covid και όχι μόνον, είναι στο χειρότερο λειτουργικό σημείο.

Και ιδιαιτέρως Τα ζητήματα των ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, των Συναδέλφων μας, στους οποίους έχουν καταπατηθεί τα πάντα, όπως τα προβλήματα υγείας, οι δυνατότητές τους και τα δικαιώματά τους, τα χρόνια υπηρεσίας τους και την πρόσφορά τους, οι διαδικασίες μετακίνησής τους όπου υπερισχύουν όλα τα άλλα εκτός από τις υπηρεσιακές και λειτουργικές ανάγκες και τα δικαιώματά τους και γενικά τα εργατικά και εργασιακά τους δικαιώματα τα οποία όταν και όποτε και από όποιον προβάλλονται αντί της αντιμετώπισης έχουμε στοχοποίηση και χειρισμούς που δυστυχώς καταρρακώνουν ακόμη και την προσωπικότητα του κάθε Συναδέλφου.

μας οδηγούν Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7/4/21, που είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ της ΠΟΕΔΗΝ, με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στα πλαίσια της οποίας θα έχουμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μπροστά από το Σωματείο και στην συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην Διοίκηση, όπου θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ: · Ένταξη στα ΒΑΕ · Χαρακτηρισμό θανάτου συναδέλφων από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα · Μονιμοποίηση εκτάκτων · Ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση · Αυξήσεις στους μισθούς · Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους υγειονομικούς ως Δώρο Πάσχα. · ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. · ΑΜΕΣΑ οι ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ των ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ. · ΑΜΕΣΑ διόρθωση όλων των λαθών και των παραλείψεων του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. · ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. · ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ μας.

Ως εδώ και μη παρέκει με τις απαράδεκτες πρακτικές και συμπεριφορές. ΕΡΓΑΤΙΚΑ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top