ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Τι λένε η αδερφή και ο φίλος του

agnooumenos mesologi 09012024

Ο 50χρονος κρεοπώλης που θεωρήθηκε ύποπτος και εξετάστηκε από αστυνομικούς για την εξαφάνιση – θρίλερ του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, πήρε πάλι τον δρόμο για το σπίτι του. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών για οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε.

Από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης επιμένει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Ο κρεοπώλης επαναλαμβάνει πως το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή, όπως λέει, δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο 50χρονος άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση, στη συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου δηλώνουν απελπισμένοι στο Live News

Κάθε μέρα που περνά αισθάνονται πως οι ελπίδες να βρεθεί σώος ο άνθρωπός τους, λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.

Σημαντικό θεωρείται και το θέμα των χρημάτων. Συγγενείς του αγνοούμενου καταγγέλλουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον άνθρωπό τους, 17.000 ευρώ.

Ο 50χρονος υποστηρίζει πως είχε επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει ο 31χρονος και βλέπει πίσω από τα όσα λέγονται και γράφονται μία προσπάθεια ορισμένων να τον εμπλέξουν στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Στο «κάδρο» των αστυνομικών ερευνών έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου Μπάμπη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος, τον οποίο κατονόμασε ο κρεοπώλης ως το πρόσωπο με το οποίο θα συναντιόταν ο 31χρονος αγνοούμενος την ημέρα την εξαφάνισής του.

Ο ίδιος, πάντως, έχει πει σε αστυνομικούς πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με τον Μπάμπη, να πάνε για κυνήγι.

Οι έρευνες για τη μυστηριώδη υπόθεση συνεχίζονται με τους στενούς συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού, να περιμένουν για ακόμα μια μέρα, μια ευχάριστη είδηση από τους διασώστες.

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δε ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οποίος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση, καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς», ανέφερε η Χριστίνα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε: «Η υπόθεση «φωνάζει». Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του, και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στο9ιχεια από το κινητό. Δεν μπορείς να λες “δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα».

Τι αναφέρει φίλος του 31χρονου και του κρεοπώλη

«Όταν με πήρε εμένα η μάνα του τηλέφωνό και μου λέει ο… έχει χαθεί και αν γνωρίζω κάτι, της λέω ”πως χάθηκε, τι έγινε”. Μου λέει, και βάζει τα κλάματα η γυναίκα και μου λέει πως φοβάται κάτι. Τη ρώτησα τι φοβάται και μου είπε πως φοβάται μην έχει συμβεί κάτι κακό στο παιδί. Της είπα πως, πώς γίνεται αυτό είμαστε ένα χωριό όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας», είπε αρχικά.

Κι συνέχισε: «”Φοβάμαι” μου λέει γιατί του χρωστούσαν λεφτά. Ρώτησα ποιος και μου είπε. Ήξερα ότι υπάρχει ένα ποσό μικρό και ότι αυτό ξεχρεώθηκε. Και μου είπε πως, ”πως υπήρχαν 17.000 ευρώ που του χρώσταγε του παιδιού ο… μαζί με έναν από το Αγρίνιο και τα οποία έλεγαν ότι θα του τα δώσουν τα Χριστούγεννα και δεν του τα έχουν δώσει. Μου είπε ακόμη πως ο… Ταξιδεύει για το χωριό αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης. Αυτό μας έκανε εντύπωση και μας, εφόσον είχε χαθεί ένας φίλος γιατί δεν ενημερώνεις και εμένα πού τον έχεις πάει να έρθουμε κάτω να δούμε. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου».

You may also like

Comments are closed.

395399247 6806232879438963 257920997740613464 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Αντωνόπουλου για το Δημοτικό Γήπεδο Ζαβλανίου

Συνάντηση εργασίας για την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Ζαβλανίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη ...