ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Αυτοί είναι οι 3 άνδρες που βίασαν την 12χρονη

Τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της αστυνομίας.

kolonos biasmos treis

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες των 3 ανδρών που έχουν προφυλακιστεί για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Πρόκειται για τους:

1.ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής. O 34χρονος που συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου κατηγορείται πως συναντήθηκε και βίασε την 12χρονη στον Κολωνό τουλάχιστον δυο φορές έναντι αμοιβής.

klothakis kolonos 2 scaledklothakis kolonos 3klothakis kolonos

2.ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα. Ο 33χρονος συνελήφθη από τις Αρχές στις 14 Οκτωβρίου και φέρεται να συναντήθηκε και να βίασε την 12χρονη τουλάχιστον δυο φορές έναντι αμοιβής  ενώ η γνωριμία τους έγινε μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

lazaridis kolonos 2lazaridis kolonos 3lazaridis kolonos scaled

3.ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά. Ο Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια μαζί της στον Κολωνό και την βίασε έναντι αμοιβής.

kontaris kolonos 2 scaledkontaris kolonos 3kontaris kolonos

Πρόκειται για έναν 33χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 34χρονο επιχειρηματία και έναν 36χρονο υπάλληλο του νοσοκομείο «Μεταξά».

You may also like

Comments are closed.