ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός – Αποκάλυψη: Τα εμβάσματα για τη 12χρονη στους λογαριασμούς της μάνας

635421a185c67

Tα δύο από τα τέσσερα εμβάσματα, που βρέθηκαν στο κινητό του παιδιού, και «έκαψαν» τη μητέρα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Τα εμβάσματα γίνονται από συγκεκριμένο άνθρωπο και ενοχοποιούν τη μητέρα καθώς αφορούν τη 12χρονη στον Κολωνό. Το ένα ποσό είναι 25 ευρώ και είναι από έναν άγνωστο, όπως ισχυρίζεται η μητέρα, με παραλήπτη την ίδια.

Το δεύτερο ποσό είναι 40 ευρώ, πάλι από τον ίδιο, και εστάλη στον λογαριασμό της μητέρας, αλλά με δικαιούχο την ανήλικη και μάλιστα με το όνομα προφίλ που είχε στο ίντερνετ

Τα ποσά αυτά, που κατατέθηκαν στον λογαριασμό της μάνας, αντιστοιχούν στην πώληση 4 φωτογραφιών, που δείχνουν το κορίτσι γυμνό. Το δεύτερο ποσό είναι 40 ευρώ, πάλι από τον ίδιο, και εστάλη στον λογαριασμό της μητέρας, αλλά με δικαιούχο την ανήλικη και μάλιστα με το όνομα προφίλ που είχε στο ίντερνετ.

Ο άνδρας αυτός δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Οι αρχές, πάντως, έχουν τα στοιχεία του στη διάθεσή τους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι: συνομίλησε η μητέρα απευθείας μαζί του ή μόνο ο Μίχος;

Η μητέρα λέει ότι δεν γνώριζε για αυτά τα εμβάσματα. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Οι τράπεζες κάνουν συχνά επικύρωση στοιχείων και ειδοποιούν μέσω mail ή μηνύματος ότι γίνεται μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό.

Για το αν γνώριζε ή όχι τελικά θα αποδειχθεί από την άρση κυρίως του τραπεζικού απορρήτου αλλά και την άρση του κινητού της. Τα ποσά αφορούν γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης που πουλήθηκαν.  Η απορία όλων μας ήταν γιατί μεταφέρονται τόσο μικρά ποσά στον λογαριασμό της μητέρας: 20, 25 ή 40 ευρώ.

Η απάντηση είναι ότι τα ποσά αυτά αντιστοιχούν στην πώληση 4 φωτογραφιών, που δείχνουν το κορίτσι γυμνό. Δηλαδή, όχι μόνο εξέδιδαν το παιδί, αλλά γινόταν και πώληση φωτογραφιών του κοριτσιού.

You may also like

Comments are closed.