ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κολωνός: «Φιλάνθρωπος» ο 53χρονος που εξέδιδε και βίαζε 12χρονη υπό την απειλή όπλου

Facebook
Twitter
Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη και την εξωθούσε στην πορνεία.

Τη φωτογράφιζε και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο και εκεί αναζητούσε πελάτες για το παιδί.

Τήν απειλούσε με όπλο

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί.

Σημειώνεται, πως γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης, η οποία είχε επιτρέψει στο παιδί να κάνει βοηθητικές δουλειές, προκειμένου να βγάζει χαρτζιλίκι.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν κι έναν 42χρονο φερόμενο ως πελάτη.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Σοκαρισμένη η γειτονιά

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με καλό όνομα στη γειτονιά, φιλάνθρωπος, που βοηθούσε τους πολίτες και τα φιλόπτωχα ταμεία, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά, στο μαγαζί του, το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης.

Όλα αυτά που βρέθηκαν είναι αντίκες, μάζευε πράγματα, είναι το χόμπι του. Το κοριτσάκι το βοηθούσε, καθάριζε κανένα ράφι στο μαγαζί. Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο», τονίζουν γείτονες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top