ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κολωνός: Να παραπεμφθούν σε δίκη 18 κατηγορούμενοι στη δεύτερη δικογραφία για την 12χρονη εισηγείται ο εισαγγελέας

Facebook
Twitter
kolonos

Να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όλοι οι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη δεύτερη δικογραφία της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της ανήλικης από τον Κολωνό εισηγείται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας ζητά για την υπόθεση της ανήλικης στον Κολωνό, την παραπομπή σε δίκη 18 προσώπων για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή των κατηγορουμένων κατά περίπτωση στον εδώλιο και για την κατηγορία της πορνογραφιας ανηλίκων.

Για όσους εκ των κατηγορουμένων είναι προσωρινά κρατούμενοι ο εισαγγελέας με την πρότασή του ζητεί να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους.

Επιπλέον, ο κ. Ντζούρας ζητάει να να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχει συμμετοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη mini market, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη συν 27 έτη, σε πράξεις που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία.

Την οριστική απόφαση για το ποιοι κατηγορούμενοι και για ποια αδικήματα θα παραπεμφθούν στο εδώλιο θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα του, το οποίο αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top