ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Ναυτικός και πατέρας μιας 5χρονης ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για τους βιασμούς της 12χρονης

Το πραγματικό του όνομα και όλες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει…

kolonos

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο περιβόητος «Μιχάλης» που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 57χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες δεν λέγεται Μιχάλης αλλά Μανώλης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο σπίτι του στον Πειραιά.

Είναι ναυτικός και ήταν έτοιμος να βγει στη σύνταξη ενώ έχει και μια κόρη 5 χρονών και ζει με μια γυναίκα με σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας δεν ξαφνιάστηκε από τους αστυνομικούς και συμπεριφέρθηκε σαν να περίμενε τη σύλληψή τους.

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν από διαδικτυακά ίχνη και από την παρουσία του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και από το τηλέφωνό του ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν το Ανηλίκων.

Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά την είχε φέρει σε επαφή με τουλάχιστον ένα πελάτη ενώ ήταν να συναντηθούν με την 12χρονη αλλά δεν έγινε τελικά.

Η «δράση» του «Μιχάλη» αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

You may also like

Comments are closed.